Pierre Touitou ir jo stilinga meilė darbui
2019-09-17Meilė darbui atsispindi ir aprangoje. Jei einate į darbą pasipuošę - einate tarsi į šventę. Neretai kūrybos ir profesijos aukštumas pasiekę žmonės yra tie, kurie turi savo išskirtinį stilių, jis jiems tinka, taip jie jaučiasi puikiai. Jų kasdienė savijauta ir gera energija pamažu virsta į nuveiktus darbus, pripažinimą ir, svarbiausia, pilanvertiškumo jausmą. Tam, kad įrodytume jums, jog stilius - svarbu, supažindinsime su vienu iš Prancūzijos virėjų Pierre Touitou, 26-erių žavios kavinės Paryžiuje šefu ir įkūrėju.
Šiuo metu jis vadovauja nedideliam 19-os vietų restoranui Vivant, kurį prieš kelerius metus įsigijo su keliomis ten buvusiomis lėkštėmis ir sulūžusia orkaite. Per kelis metus, jaunasis virėjas sugebėjo prikelti šią vietą į vieną iš populiausių kavinių kietse, su savitu stiliumi. Dėka jaunatviškos energijos ir maksimalizmo, restorane apgalvota kiekviena detalė - nuo skambančios muzikos, iki sezoninių gėlių dekoracijų. Ne nuostabu - Pierre itin turi skonį rinkadamsis savo stilių. Jis užaugo šemoje, kuri užsiemė mados verslu. Nors pats niekada ir nesvajojo daryti karjeros su mada, tačiau "uoslę" stiliui turėjo jau nuo paauglystės. Dažniausiai jis dėvi užsegamus klasikinius, geros kokybės marškinius, kurių kišenėje visuomet yra du centai, baltas "tapytojo" kelnes ir stipriai panešiotus, bet labai kokybiškus rudos odos batus. Jo stilius, kaip pats sako, primena uniformą: "Viskas arba mėlyna, arba balta, arba dryžuota".
Taigi, ne tiek svarbu vaikytis mados, kiek atrasti savo stilių ir juo gyventi!